Suvine vastuvõtt

Meie lood

Tippkokk Aleksander Nikoskovi meistriklass IVKHK õpilastele 26. september ivkhk_editor

24. septembril viis Eesti tippkokk Aleksander Nikoskov  läbi meistriklassi IVKHK koka eriala õpilastele.


Aleksanderi juhendamisel valmistasid õpilased ürtidega maitsestatud angersäga ballotine beurre blank kastme, kinoa risotot roheliste hernestega, nuikapsa-õuna-mille-feuille´d ja kartulikreemi tursamaksaga.

Täname koostöö ja suurepärase võimaluse eest Eesti Peakokkade Ühendust ja Kalanduse teabekeskust!

 

 

Aleksanderi juhendamisel valmistasid õpilased ürtidega maitsestatud angersäga ballotine beurre blank kastme, kinoa risotot roheliste hernestega, nuikapsa-õuna-mille-feuille´d ja kartulikreemi tursamaksaga.

Täname koostöö ja suurepärase võimaluse eest Eesti Peakokkade Ühendust ja Kalanduse teabekeskust!

 

 


Dmitri Fedotkin

video
video